Skilsmisserådgivning med børn skaber ro og tryghed

Et sikkert rum midt i stormen

Skilsmisse er en af de sværeste udfordringer for en børnefamilie.

Samtidig med at I skal navigere i alle de praktiske ting og jeres egne følelsesmæssige sår, har I også børn, der skal guides helskindet gennem processen.

Vi tilbyder professionel hjælp og giver jer redskaber til at se og møde børnenes behov. Har I behov, kan vi også mægle mellem jer, hvis I står overfor en uløselig konflikt.

Vores mission er at tilbyde et trygt og sikkert sted at tale sammen, mens stormen raser. Med vores skilsmisserådgivning med børn er der fokus på, at alle familiens medlemmer kommer rigtigt ud på den anden side, børn som voksne

Vi dækker hele Nordjylland, bl.a. Aalborg og Rebild kommune, hvor du og din familie kan få hjælp med skilsmisserådgivning med børnene i centrum.

Tag hensyn til alle med skilsmisserådgivning med børn

Børnene er en lige så stor del af skilsmissen, som de voksne. Hos Hånd Om Familien giver vi jeres børn mulighed for trygt at sætte ord på, hvad de føler, og hvilke behov de har. På den måde bliver I klædt bedre på til at passe på de yngste i processen.

Kontakt Hånd Om Familien

Skilsmisserådgivning med børn kan virke skræmmende, men hos Hånd Om Familien er vi trænet i at gribe det hele an på en nærværende og respektfuld måde, der tager hensyn til jer alle.

Ring eller skriv, hvis du vil vide mere om, hvad skilsmisserådgivning med børn kan gøre for dig og din familie i en svær situation.

Kontakt os, og hør mere om familierådgivning

I det enkelte forløb vil vi se på, hvordan de forskellige familiemedlemmer har det med hinanden, og hvordan de er knyttet til hver del af familien. Vi undersøger også, hvordan familien fungerer som helhed. Gennem samtaler og terapeutisk arbejde kan I lære at tale sammen samt forstå og opleve jer selv og hinanden på en ny måde.

Hvis du vil vide mere, skal du endelig ringe eller skrive til os. Vi sætter din familie i fokus.

Skriv til

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt