Om Hånd om familien​

​Hånd om familien startede tilbage i 2019, ud fra ønsket om at udvikle et social-fagligt tilbud 

hvor man ser familien som en helhed, hvor mulighederne ind i arbejdet ikke bliver begrænset af "det plejer vi" eller "det hører ikke til min funktion".

​Vi i Hånd om familien har en indgroet tro på at trivsel og udvikling hos barnet, bedst opnås ved at skabe trivsel og udvikling hos forældrene.

​Så de kan blive stærkere og kærligere forældre for deres børn og kan opretholde struktur, forudsigelighed og gode mentaliseringsevner, selv hvis livet bliver svært igen engang.​

Vi ser det som vores fornemste opgave, at altid sætte barnets behov i fokus og forstørre det, når behov drukner i en evt. konflikt eller problemfyldt livssituation.

I arbejdet med familierne tager vi udgangspunkt i deres kompetencer med en opmærksomhed på udfordringerne, igennem vores faglighed, supervision og fagligsparring er vi undersøgende på om og hvordan vi kan skabe en bærende positiv udvikling i familiemedlemmernes forståelse af sig selv, hinanden og oplevelse af sig selv i verden.

Hånd om familien er et fleksibelt tilbud, hvor rammen for indsatsen hurtigt kan indstilles i forhold til opgavens og familiernes behov, der vil være mulighed for kontakt også uden for almen arbejdstid.

Kontakt os, og hør mere om familierådgivning

I det enkelte forløb vil vi se på, hvordan de forskellige familiemedlemmer har det med hinanden, og hvordan de er knyttet til hver del af familien. Vi undersøger også, hvordan familien fungerer som helhed. Gennem samtaler og terapeutisk arbejde kan I lære at tale sammen samt forstå og opleve jer selv og hinanden på en ny måde.

Hvis du vil vide mere, skal du endelig ringe eller skrive til os. Vi sætter din familie i fokus.

Skriv til

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt