Find ind til dit barn med COS-P

Til alle der er bekymrede for børn de holder af

​Uanset om du er mor, far eller socialrådgiver, kan du opleve at møde et barn, du ikke forstår, men som du holder af og gerne vil hjælpe.

Det kan i mange tilfælde være børn, du ikke kan nå ind til, uanset hvad du forsøger. Vi har erfaring på området, og et af de redskaber, vi benytter med stor succes, er COS-P.

 
Hånd Om Familien tilbyder terapi både individuelt og i grupper. Vi samarbejder lige nu med Aalborg og Rebild kommune, men vi er åbne for opgaver fra resten af Nordjylland.​

Effekten af Circle Of Security Parenting

COS-P står for Circle Of Security Parenting, der på dansk betyder: ”Kreds af tryghed for forældre”. Metoden er udviklet til forældre med børn i alderen 0-5 år, men COS-P virker for mange – uanset om du er mormor til en teenager eller socialrådgiver for en 12-årig.

Alle forløb bliver planlagt efter, hvem du er, dit behov, og hvordan forholdet til barnet fungerer. Hos os skal du ikke gennem en lang proces for at komme til – hjælpen er der, når du har brug for den.

Lær at hjælpe dit lille menneske

Formålet med COS-P er at skabe nærhed mellem dig, og det barn, du tager vare på. Den nærhed er grundlaget for jeres videre trivsel sammen.

Uanset din rolle i barnets liv kan vi hjælpe dig med at kommunikere og nå ind til det lille menneske, du gerne vil passe på. Hvis du forstår, hvorfor han/hun reagerer voldsomt – eller slet ikke reagerer, er det meget nemmere at hjælpe.

Hjælp dit barn med COS-P – kontakt os i dag

Som voksne har vi selv en bagage med os. Det betyder noget, når vi skal tage vare på børn og unge. Ved hjælp af COS-P kan du også få øje på, hvilke belastninger du selv har med og dermed beskytte andre mod at overtage dine gamle traumer.

Ring eller skriv endelig, hvis du vil høre, hvad Hånd Om Familien kan gøre for dig og dit barn.

Kontakt os, og hør mere om familierådgivning

I det enkelte forløb vil vi se på, hvordan de forskellige familiemedlemmer har det med hinanden, og hvordan de er knyttet til hver del af familien. Vi undersøger også, hvordan familien fungerer som helhed. Gennem samtaler og terapeutisk arbejde kan I lære at tale sammen samt forstå og opleve jer selv og hinanden på en ny måde.

Hvis du vil vide mere, skal du endelig ringe eller skrive til os. Vi sætter din familie i fokus.

Skriv til

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt