Forældrerådgivning gør livet som forældre lettere

Vi finder ind til kernen af problemet sammen

Hvis du er forælder, kan du sikkert nikke genkendende til følelsen af ikke at ane dine levende råd. 

Uanset om du har en trodsig 2-årig eller en tavs teenager, vil der være situationer, hvor du føler dig fortabt. Det kan vi i Hånd Om Familien hjælpe dig med. Vi holder til i Nordjylland og hjælper familier fra Aalborg og Rebild kommune samt de omkringliggende byer. 

​Vi er privatejet, derfor vil du opleve, at vi kan afsætte den nødvendige mængde tid uden at bekymre os om bureaukratiske processer og formelle tidskrav.

Vi har mange års erfaring indenfor pædagogik og kan gennem samtaler finde ind til, hvad kernen af problemet er – og hvordan du ændrer det. Med forældrerådgivning får du værktøjerne til at gøre kommunikationen og livet som forældre nemmere.

Forældrerådgivning er for alle

Når der er opstået komplikationer, og børnene mistrives, slet ikke vil høre efter, er triste eller vrede, kan familierådgivning være den gyldne løsning.

Du behøver ikke stå i en situation, hvor det er gået galt, for at gøre brug af vores kompetente forældrerådgivning. Vi kan også hjælpe, hvis I er på vej ind i en sammenbragt familie og gerne vil gøre det bedst muligt for alle parter. Du kan også bruge os, hvis du skal adoptere og har brug for at vide, hvordan du gør overgangen nemmest for familiens børn.

Oplever du, at hverdagen er blevet for stressende, og det er svært at finde en vej ud, kan vi guide dig i familielivets svære valg.​

Tag kontakt, og få hjælp i dag

Vi har kunder fra hele Nordjylland, og du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du vil vide, om forældrerådgivning er noget for dig og din familie. Vores mål er at gøre jeres liv som familie enkelt og løse jeres konflikter, så alle bliver hørt og respekteret i et trygt og nærværende rum.

Kontakt os, og hør mere om familierådgivning

I det enkelte forløb vil vi se på, hvordan de forskellige familiemedlemmer har det med hinanden, og hvordan de er knyttet til hver del af familien. Vi undersøger også, hvordan familien fungerer som helhed. Gennem samtaler og terapeutisk arbejde kan I lære at tale sammen samt forstå og opleve jer selv og hinanden på en ny måde.

Hvis du vil vide mere, skal du endelig ringe eller skrive til os. Vi sætter din familie i fokus.

Skriv til

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt